Σοκολατένια Αβγά μοιράστηκαν στους επιβάτες του ΟΑΣΘ

Σοκολατένια Αβγά μοιράστηκαν στους επιβάτες του ΟΑΣΘ

Τουλάχιστον 50.000 σοκολατένια αβγά μοιράζονται σήμερα στους επιβάτες του ΟΑΣΘ από την ιδιωτική εταιρεία ελέγχου πληρωμής κομίστρων.

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει σήμερα τους επιβάτες της αστικής συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, καθώς η εταιρεία με την οποία έχει υπογράψει σύμβαση ο ΟΑΣΘ για τον έλεγχο εισιτηρίων μοιράζει σοκολατένια αβγά.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, η δράση ξεκίνησε από το πέταλο της πλατείας Αριστοτέλους και επεκτείνεται σε διάφορες στάσεις και γραμμές του ΟΑΣΘ, ενώ συνολικά θα μοιραστούν πάνω από 50.000 αβγά.

Τα μέλη της Ομάδας Υποστήριξης και Ελέγχου Επιβατών θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουν το επιβατικό κοινό για την καλή συνεργασία και τη διάθεση που επέδειξαν απέναντί τους.

«Το έργο της Ομάδας συνεχίζεται απρόσκοπτα με χαμόγελο και ευγένεια έτσι ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας από τον ΟΑΣΘ όσον αφορά στην επιβίβαση και αποβίβαση όλων των επιβατών, να παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία και να συμβάλλουν σημαντικά στην ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια των δρομολογίων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.

Πηγή: http://www.voria.gr